PRESSMEDDELANDE

Fokus på ekonomin för FK Karlskrona

FK Karlskrona är i ett läge där föreningen dels måste se över sina kostnader, dels hur intäkterna ska öka.

”Vi kan konstatera att publiktillströmningen på A-lagsmatcherna inte varit det vi hade hoppats på inför säsongen. Vad det beror på ska vi analysera djupare för att se vad vi kan förbättra och på så sätt göra arrangemanget mer attraktivt och spännande framåt”, säger Peter Adaktusson, ordförande i FK Karlskrona. Vidare har sponsorintäkterna inte riktigt motsvarat de förväntningar som klubben hade för 2018.

Detta sammantaget gör att FK Karlskrona intensifierar arbetet ytterligare. ”Vi strävar efter en öppen tydlig dialog med ledare och spelare men också supportrar, sponsorer och övriga intressenter. Därför vidtar vi åtgärder redan nu med ambitionen att vi ska klara resultatet för 2018”, säger Peter Adaktusson.

”Vår och min klara förhoppning är att fler gäster strömmar till Västra Mark nu under hösten, det skulle verkligen hjälpa oss med början söndagen den 19 augusti mot Ängelholm”, avslutar Peter Adaktusson.

Kontakt
Peter Adaktusson, ordförande 0733-239922
Per Thorngren, kassör 0721-867661
Jens Harrysson, ledamot 0701-432100

Ett svar på ”PRESSMEDDELANDE”

  1. Beror mycket på resultatet under våren .Folket kommer inte oavsett sport om man inte är med i toppen .Karlskrona publiken har i vart fall varit sådan.Tyvärr vi har inte spelat bra .Min åsikt o säkert andras med .Taktiken har inte klaffat massor av onödiga poäntapp.Verkar som man vill backa hem efter ledning o det straffar sig .Vad detta beror på ja det vet inte jag Hoppas jag dom som leder laget kan ändra på Mina åsikter Hoppas vi gör en bättre höstsäsong o att publiken kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *