Nätverkslunch och klar spelare 2018

Säsongens sista Nätverkslunch genomfördes på ”stamstället” Scandic och som vanligt var det Mikael ”Bävern” Johansson som på ett bra och underhållande sätt höll ihop det hela!

Efter en, som alltid, välsmakande lunch summerade vår ordförande, Peter Adaktusson, säsongen och blickade även framåt inför nästa säsong.

Därefter var det dags för ”Bävern”, som den här gången hade dubbla roller, att presentera ”sitt” företag, nyhetssajten 24Blekinge.

Efter det blev det sportchef Peter Christensson som intog podiet med information om läget på spelar- och ledarsidan. Han ”avslöjade”, självklart till allas belåtenhet, att en av våra ”nyckelspelare”, Jesper Gustafson, kommer att spela för oss även 2018! Jesper fanns på plats och minglade med våra samarbetspartners, alltid ett uppskattat inslag när spelarna finns med vid sådana här events!

Anders Torstensson, vår huvudtränare, var sist ut och han kunde självklart summera en mycket positiv säsong för A-lagets del! Som nykomling hamnade vi till slut på sjätte plats i tabellen och det är efter en fantastisk insats av alla inblandade på både spelar- och ledarsidan! Förutom lagets tabellplacering kom Kalle Lindqvist fyra i skytteligan och vi blev också trea i publikligan! Arbetet inför nästa säsong är självklart redan igång och vår sportsliga målsättning står stadigt fast, att spela i Superettan 2020!

Nätverksluncherna är en viktig del i vårt arbete på marknadssidan och vi vill därför rikta ett STORT TACK till Ola, Paulina och alla andra hos Scandic för ett fantastiskt samarbete och värdskap vid alla våra träffar den här säsongen! Vi ska tillsammans se hur vi kan utveckla konceptet och återkommer inför säsongen 2018…..!

Är du företagare och vill vara med på en nätverkslunch hör av dig till föreningen!