Medlemserbjudande

Handla lokalt och gynna samtidigt FK Karlskrona

Företagen nedan är sponsorer som möjliggör FK Karlskrona kraftfulla ungdomssatsning. Förutom ett fast belopp, så betalar de också klubben en rörlig summa beroende på hur mycket våra medlemmar handlar av dem:

 

Wellness

Genom vårt utökade samarbete har vi det stora nöjet att kunna erbjuda fullt medlemskap i Wellness Studio till det förmånliga priset av:
2 600 kr/år (medlemmar)
3 100 kr/år (för icke medlemmar. Då ingår medlemskap i FK Karlskrona år 2018)

Ordinarie pris är 5220 kr/år.

Erbjudandet gäller för ett begränsat antal medlemskap enligt principen först till kvarn. Anmäl ditt intresse till vårt kansli via e-postadressen: kansli@fkkarlskrona.com och ange ditt namn, adress och telefonnummer. Läs mer om Wellness Studio genom att klicka här.

 

Bengts Färg

Bengts Färg erbjuder komplett sortiment med färg och tillbehör. FK Karlskrona medlemmar erbjuds 10% rabatt på färg, samtidigt som klubben också gynnas.

 

Carl XI

Snyggaste herrkläderna i Karlskrona!
Carl XI erbjuder ett rejält bidrag till FK Karlskrona när vi handlar hos dem och kommer under årets lopp återkomma med speciella erbjudanden.

Visa upp ditt säsongskort/medlemskort i föreningen FK Karlskrona när du handlar på Carl XI i Karlskrona så går en %-andel av ditt köp till föreningen FK Karlskrona.

 

PoP

Slitstarka och snygga kläder till våra små fotbollsstjärnor!

PoP erbjuder ett bidrag till FK Karlskrona när vi handlar hos dem. Man kan också kontakta dem för en privat mingelkväll om så önskas!

Visa upp ditt säsongskort/medlemskort i föreningen FK Karlskrona när du handlar på Polarn o Pyret i Karlskrona så går en %-andel av ditt köp till föreningen FK Karlskrona.

 

Gertrud Care / Gertrud Solutions

Unna dig mer fritid och nyttja ROT/RUT-bidrag till att anställa ”specialister”. Gertrud erbjuder städservice, snickeri och andra tjänster för hem och trädgård. 5% rabatt gör det än mer förmånligt.

 

Veckans Middag

God mat och god variation. Veckans Middag levererar matkassen till din dörr. Uppge FK Karlskrona när du beställer din kasse så gynnar de klubben ytterligare!

 

Team Sportia

Snyggaste laget med bästa utrustningen. Team Sportia tillsammans med Adidas har tagit fram olika paket och erbjudanden för att passa alla önskemål. Ange FK Karlskrona som favoritklubb när ni använder ”sportklubbskortet så gynnas både du som konsument och klubben på samma gång!

Stena Line

När ni bokar en resa med Stena Line till någon av deras destinationer eller hotell genom att klicka på bilden nedan eller under sidan Medlemserbjudande medföljer en trackingkod. Detta gör att hela 5% av bokningsvärdet går till föreningen. Dvs en bokning av resa med ordervärde 2000 kr går 100 kr till FK Karlskrona.

Dela gärna detta inom och utanför föreningen. Boka alltid via FK Karlskrona genom att klicka på bilden nedan.


Image Banner 250 x 400 SE