Inför match mot Utsikten på söndag

På söndag kl.16 är det hemmamatch mot Utsiktens BK från Göteborg.

Mitt i högsommarsverige har fotbollstemperaturen stigit ytterligare några grader efter landslagets ”VM-bragder” borta i Ryssland!
Segern mot Mexiko i onsdags och avancemanget till åttondelsfinal gör att vi har en fortsatt Svensk VM-sommar med många fotbollsfester framför oss……!
Det är väl på ett sätt tur att vi nu går in i semestertider eftersom Sverige säkert ändå ”stänger ner” när det är dags för matchen mot Schweiz på tisdag kl. 16……!

Utan att vara negativ har det för vår egen del inte varit lika festligt – ännu!!! En tolfte plats i tabellen med 14 poäng efter tretton spelade matcher är väl lite sämre
än vad många av oss hade hoppats och trott på så här långt! Serien har ju ännu inte hunnit halvvägs utan det är sjutton matcher kvar att spela så än finns det många möjligheter……!
Matchen senast hemma på Västra Mark mot Torn kändes som ytterligare ett steg i rätt riktning! Oavgjort, 1-1, mot ett av ”topplagen” i serien kändes ok!

Helgens motståndare, Utsiktens BK från Göteborg, ligger tre snäpp före oss i tabellen med 16 inspelade poäng! I förra omgångens ”Västkustderby” körde man över motståndarna
Ljungskile med hela 4-1 så det finns säkert en hel del självförtroende hos spelarna när domaren blåser till spel!

I en jämn tabell i ”vår region” av den, ger matchen på söndag en bra möjlighet för oss att ”säkra” lite bakåt för att sen istället kunna stabilisera oss och förhoppningsvis sikta vidare framåt och uppåt…..!
Kanske har Sveriges framgångar gett ”de våra” ännu mer inspiration, kämpaglöd och spelglädje så att vi på söndag får uppleva ”segerns sötma”!

Avslutningsvis lite kuriosa så här i VM tider! Tränare för Utsikten är en av spelarna fån den ”legendariska” VM-truppen 1994, nämligen bolltrollaren mm Stefan Rehn, då spelandes för IFK Göteborg!

Kevin Carlsson:

Kevin är född 1997. Han kom till FK Karlskrona inför säsong 2018.
Tidigare föreningar: Åsums BK, Nosaby IF, Mjällby AIF
Kevin Carlsson med 14 U-landskamper på meritlistan var uttagen i 17 matcher i Mjällby AIF under år 2017 varav 15 från start.

Biljetter

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *